maanantai 24. lokakuuta 2011

Päivä Shaggyn ja Rokin kanssa

Arkiaamu, kello soi puoli seitsemän aikoihin. Koirat kääntävät kylkeä ja jatkavat tuhinaansa sängyssä. Kyllä, meillä päästetään koirat lakanoihin. Tassut meillä pestään aina ulkoilun jälkeen, joten hiekasta ei ole harmia. Lakanapyykille päästään ehkä vähän normaalia useammin, mutta se ei meitä haittaa. Ja karvat lakanoissahan vain lämmittävät viileinä talviöinä ;) Kun kello alkaa olla yli seitsemän, silmät alkavat aukeilla. Pääsisiköhän jo ulos! Meillä ei muuten koskaan saa mainita ääneen sanoja, ulos, mennään tai pissi, ellei sitten halua innostuttaa ajokoiramixiä Rokkia ihan tosissaan. Se vaatii heti tilille sen joka erehtyy sanomaan jonkin noista taikasanoista, ulina ei meinaa loppua millään. Pojat ulkoilevat aamulla vartin-puoli tuntia. Aamulenkin jälkeen mennään tassunpesun kautta aamupalalle, tämä on epäilemättä Säkin mielestä parasta aamussa! :) Rokki on nirsompi, mutta mutustaa yleensä aamupalan kiltisti. Pojat syövät nappuloita sekoitettuna kosteaan ruokaan.

Aamupalan jälkeen jäädään kaksistaan veljen kanssa kotiin, oikeastaan ihmisten lähtemistä ei ehdi kauheasti huomatakaan, sillä eteen kannetaan lihapullalla täytetty kongi. Namm!
Päivällä painitaan veljen kanssa, täytyy sanoa että tarkempaa tietoa päivän puuhista ei ole. En ole ihan varma haluanko tietääkään, mutkalla oleva päiväpeitto kertonee kaiken tarpeellisen. Shaggy on aika haukkuherkkä, joten kotiin jätetään aina radio päälle ettei joka risauksesta tarvitse varoittaa. Turhaan se ei kuitenkaan hauku, vaan aina johonkin ääneen liittyen. Luulenpa että postinkantaja saa meiltä joka päivä mojovat haukut :D

Seuraava pikalenkki tehdään heti viiden aikoihin kun pääsen töistä. Lenkin jälkeen namitellaan Dentastixeillä. Sitten muutama tunti painia ja laiskottelua ja tunnin iltalenkki! Lenkin jälkeen iltaruoka, iltapainit ja unille.
Pojat saivat jouluna oikein spessuherkkua, kunnon rustoluut. Säkki tuhosi omansa hetkessä, Rokin piti ensin yrittää piilottaa sitä. Se kulkee luu suussaan, vinkuu huolestuneena ja sovittelee sitä eri paikkoihin. Jos joku näkee minne se jäi, täytyy piilotus tehdä uudestaan. On se rankkaa kun on omaisuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti