sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Shaggy ja Rokki

Shaggy on nyt kolmevuotias pieni romanialainen. Shaggyn eli Säkin veli puolestaan on viisivuotias seropipoika Rokki. Säkin aikaisemmista vaiheista voi lukea täältä: http://koditonshaggy.blogspot.com/

Shaggy

Säkillä on siis ollut koti jo puolitoista vuotta, aika on tosiaan mennyt nopeasti! Vaikea kuvitellakaan enää ettei tuo pieni söpöliini makailisi sängyllä koivet pystyssä. Alku ei tietenkään ollut yhtä helppo - miten se edes voisi olla. Vanhempi koiramme kuitenkin yllätti meidät täysin ja on ollut alusta asti Säkin tuki ja turva. Rokki on ollut loputtoman kärsivällinen vaikka pikkuveli on kuinka vienyt Rokilta lelun ja murissut sitten, pureskellut Rokkia korvista ja pissannut sen peitolle. Nämä kaksi ovat parhaita ystäviä ja täysin erottamattomat.

Kaiken kaikkiaan Säkin kanssa on sujunut hienosti. Poika on ollut täysin terve, se tuntuu olevan maailman onnellisin pieni hauva. Aamulla herätessä on kivaa, lenkillä on kivaa, ruoka on hyvää, veli on hauskinta seuraa ja suukkoja satelee kaikille!

Rokki puolestaan on onnekas koira alun alkujaankin, syntynyt Suomessa ja saanut oman kodin heti 7 viikkoa vanhana. Rokin haimme Nastolasta missä se oli syntynyt saman perheen ajokoiralle ja pystykorva-noutajamixille. Rokinkin elämänilo on kasvanut hurjasti sen jälkeen kun oma veli oli hyväksytty osaksi perhettä. Näillä kahdella riittää vauhtia ja iloa!


Rokki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti